Nexus 6P opet zakazao u ponovljenom testu savijanja

Sjećate se videa gdje je Jerry Rig Everything nevjerovatno lako slomio novi Huawei Nexus 6P? Mnogi su ga optužili da je cijela stvar namještena pa je opet ponovio video s istim modelom. Ovaj put se pobrinuo da bude spreman, pa je kutiju otvarao tek na videu, pokazao kako telefon radi i tek se onda bacio na sam, nama jako nemili, čin. Isto tako ovaj put je gledao da dobro ukaže na sve strukturalne slabe točke na telefonu i objasnio ih do najmanjih detalja.

Ako ćemo baš biti iskreni ovo je bio do sada jedan od edukativnijih testova savijanja što smo imali prilike gledati, pa svakako i vi bacite pogled. Osim novog Nexusa na ovom testu je još samo HTC One M9 završio sa neprolaznom ocjenom. Jerry je naglasio, a i mi naglašavamo, da ovo ne znači da ćete i vi telefon ovako lako slomiti prilikom bilo kakvog normalnog rukovanja (ili svakodnevnih padova) pa nemojte da vas ovo uplaši ako ste usmjerili pogled na novog Nexusa.

 

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx