Ovo su boje u kojima će doći Huawei Nexus 6P

Kada krene onda baš krene! Nakon jučerašnjeg rendera Nexusa 6P koji nam je predstavio telefon u svoj njegovoj slavi i današnje potvrde imena (preko procurenih slika kutija) sada je ekipa Android Police-a servirala još jednu informaciju. Točnije, otkrili su da će novi Nexus 6P dolaziti u čak četiri boje a da apsolutno ništa nebi bilo prepušteno mašti počastili su nas i slikama telefona u tim bojama (slika gore). Boje su: bijela, crna, aluminij i zlatna.

 

Huawei Nexus 6P - slika koja je jučer procurila (Android Police)
Huawei Nexus 6P – slika koja je jučer procurila (Android Police)

Ne znamo za vas ali mi se i danas rado sjećamo Nexusa 5 u crvenoj boji pa se nadamo da će i novi Nexus 5X, ili eventualno i ovaj Nexus 6P,  jednog dana biti dostupan i u toj boji.  Google će službeno predstaviti nove Nexuse za manje od tjedan dana ali nastave li informacije curiti ovim tempom teško da će nas moći bilo čime iznenaditi.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx