Netflix od danas dostupan u svim zemljama iz naše regije

Danas je na CES-u u Las Vegasu Netflix objavio da će biti dostupan u ukupno 190 zemalja svijeta, a na tom popisu nalaze se i gotovo sve zemlje iz naše regije. Iz nekog razloga na popisu nedostaje jedino Srbija iako je na karti označena kao “dostupna”. Ipak, srpski mediji prenose da je dostupan pa smo sigurni da je riječ o nekakvoj grešci na Netflix-ovoj stranici. Pretpostavljamo da su cijene iste za sve europske zemlje tj.:

  • 7.99 EUR mjesečno (1 uređaj – SD rezolucija)
  • 9.99 EUR mjesečno (2 uređaja – HD rezolucija)
  • 11.99 EUR mjesečno (4 uređaja – HD i Ultra HD rezolucija)

Prijevoda za sada nema, a hoće li se i kada će se pojaviti još nije poznato. Sadržaj je također dosta slabiji u odnosu na onaj iz SAD-a ali nadamo se da će se i to s vremenom popraviti. Možda najvažnije od svega je da je napokon dostupan ovdje (bez da moramo pribjegavati svakakvim metodama kao npr. VPN), a koliko će zaživjeti ostaje za vidjeti. Riječ je o odličnom servisu za streaming serija i filmova koji je dokazao da se jednostavnim pristupom i prihvatljivom cijenom može zgaziti piraterija.

Ako ste zainteresirani dovoljno je da instalirate aplikaciju na svoj iOS, Android ili Windows telefon ili tablet, pokrenete probni period od 30 dana i vidite o čemu je riječ.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx