Neočekivana nadogradnja za Sony Xperiu C4 – umjesto Marshmallow-a stiže 5.1 Lollipop

Pomalo neočekivan razvoj situacije dogodio se za sve vlasnike Sony-evog Xperia C4 pametnog telefona. Iako je Sony prije par mjeseci najavio da će C4 zajedno sa još nekoliko telefona dobiti direktnu nadogradnju na Android 6.0 Marshmallow (sa trenutnog 5.0) na iznenađenje mnogih stigla je malo drugačija nadogradnja tj. Android 5.1 Lollipop. Još nitko nije siguran što se točno događa, a Sony nije objasnio zašto su odjednom “okrenuli ploču”. Budući da je nadogradnja tek krenula nadamo se da ćemo dobiti nekakvo objašnjenje tokom dana ili u sljedećih nekoliko dana.

Xperia-C4_27.2.A.0.155-315x560

Nadogradnja je dostupna za sve varijante Xperie C4 osim E5343. Ako još niste dobili obavijest o dostupnim ažuriranjima imajte na umu da se OTA update obično pušta u “valovima” tj. nije u svim regijama odjednom. Može (ali ne mora)  proći i nekoliko dana da vidite obavijest. Broj verzije (build number) je 27.2.A.0.155 za Xperiu C4, a 27.2.B.0.155 za C4 Dual.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx