Napravljen da izdrži torturu i skenira barkodove – Panasonic otkrio ToughPad FZ-F1 Windows 10 pametni telefon

Osjećamo li se samo mi čudno kada netko najavi Windows telefon ili je to svima tako? Proizvođači su očito jasno shvatili Microsoftove znakove i činjenicu da su smanjivanjem Lumia brenda ostavili drugima prostor za “disanje”. NuAns Neo je jako zanimljiv, VAIO Phone Biz također, a o HP Elite X3 imamo samo riječi hvale. Jasno je da ovo nisu neka velika imena u svijetu smartphone-a, ali je jednako tako vidljivo da to gore nisu samo bilo kakvi pametni telefoni. Takvom društvu pridružuje se i ovo najnovije čedo iz Panasonica pod imenom Toughpad FZ-F1.

panasonic-toughpad

O osnovnim hardverskim specifikacijama se ne zna još puno ali one ovdje ionako nisu glavna priča. Tu je 4.7″ zaslon za sada nepoznate rezolucije, četverojezgreni Snapdragon procesor na 2.3 GHz, 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Zaslon je dizajniran da bude maksimalno vidljiv pri jakoj sunčevoj svjetlosti, a moguće ga je koristiti sa i bez rukavica.

Otporan je na prašinu i vodu (IP65 i IP67 certifikati) te može biti uronjen u vodu dubine jednog metra do 30 minuta. Također je dizajniran da izdrži 2000 padova sa visine od jednog metra. Ima čak i skener barkodova koji je napravljen pod kutom koji omogućava da zaposlenici vide zaslon dok skeniraju kodove. Puno je tu još stvari ali su, kao ova s barkodovima, namjenjeni jako uskim tržišnim nišama.

Panasonic-FZ-F1 BalkanGadgets

Panasonic će Toughpad FZ-F1 pustiti tokom jeseni po cijeni od 1599$. Znamo što mislite, da Panasonic neće biti u Europi zar ne? Kao i svi njihovi uređaji? E pa ovaj oće pa ako vam treba nešto ovako imate sreće…. samo se strpite do jeseni i skupljate novce 🙂

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx