Nakon Xperie C4 Sony pustio Android 5.1 Lollipop za Xperiu C5 Ultra

Još jedno neočekivano iznenađenje došlo nam je iz Sony-a. Nakon što su prekjučer pustili nadogradnju na Android 5.1 Lollipop za Xperiu C4 jučer su je pustili i za C5 Ultra. Ne bi to bilo toliko čudno da Sony prethodno nije obećao direktnu nadogradnju na Android 6.0 Marshmallow sa trenutne 5.0 verzije ali očito su u međuvremenu promjenili planove. Unatoč tome što smo se nadali nekakvom službenom objašnjenju još ga nismo dobili.

Najnovija nadogradnja odnosi se na sve varijante Xperie C5 Ultra, a ako još niste dobili obavijest o novom ažuriranju to je zbog postepenog puštanja nagradnje. Može proći i nekoliko dana dok ne ugledate obavijest ali puno je vjerovatnije da ćete je ugledati već danas ili sutra. Build number ove nove verzije je 29.1.A.0.87 za Xperiu C5 Ultra, a 29.1.B.0.87 za C5 Ultra Dual.

Xperia-C5-Ultra 51Lollipop

Ovo naravno ne znači da Android Marshmallow neće doći za Xperiu C4 ili Xperiu C5 pa ne gubite nadu. Doći će sigurno, samo je pitanje kada.

Izvor

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx