Nakon “običnog” Galaxy S7 sada je i Galaxy S7 Edge prvi put uhvaćen na kameri?

Tek je prošlo nekoliko sati od kada smo imali priliku baciti pogled na prvu sliku uživo Samsungovog novog flagship telefona a već imamo fotografiju i drugog tj. Edge modela. Toliko od toga da ćemo zaključiti dan samo s jednom Galaxy S7 glasinom :-). Galaxy S7 Edge smo već imali priliku vidjeti sa svih strana na službenim renderima. Ako ste to propustili (uz mnoštvo drugih detalja) onda bi vam svakako preporučili da bacite pogled na naš pregled klikom na ovaj link.

Galaxy S7 Edge uzivo

Opet imamo sličnu sitaciju kao prije nekoliko sati. Fotografija djeluje uvjerljivo i u potpunosti se poklapa s onim što smo vidjeli na službenim renderima. Postoji mogućnost da je riječ o varci ali s obzirom da već znamo kako će Galaxy S7 Edge izgledati ne vidimo nekog razloga zašto bi se netko mučio. Čak se i prikazani Antutu rezultat slaže sa rezultatom na Antutu stranici.

Samsung će Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge predstaviti 21.02.2016. na eventu u Barceloni, a očekujemo da će i LG isti dan predstaviti LG G5. Do tada ima još gotovo dva tjedna pa vjerujemo da ćemo saznati još nekoliko detalja prije službenog predstavljanja.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx