Najnovija verzija Windows Device Recovery Tool-a dodaje podršku i za LG Lancet

Windows Device Recovery Tool je esencijalan alat za sve one koji vole čeprkati sa nestabilnim verzijama softvera i onda se pomoću ovog programa vraćati na zadnju stabilnu verziju. Podržaje sve Lumia uređaje, ali popis telefona od ostalih proizvođača (kojih ionako nema puno) je poprilično kratak. Da bi se taj popis malo povećao pobrinula se najnovija verzija ovog alata koja donosi podršku za LG Lancet – prvi LG Windows uređaj nakon dugo vremena, ali koji je dostupan samo u SAD-u.

Nadajmo se da ovo dodavanje znači i da ćemo ubrzo dočekati podršku za neke starije uređaje kao što su HTC 8X i Samsung ATIV S, sada kada su riješili ove novije.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx