Najisplativiji telefoni na kraju 2021. godine! (VIDEO)

najisplativiji najbolji telefoni 2021

Iako bi bilo lijepo da sada dijelimo medalje telefonima koji su po nama bili najbolji u 2021. godini (možda i to jednom bude?), još je ljepše ako vama možemo pomoći pri izboru novog telefona. Upravo zbog toga već dugi niz godina snimamo video o najisplativijim pametnim telefonima i evo došlo je vrijeme za novi video. Ako se spremate kupiti telefon za nadolazeće praznike ili početkom sljedeće godine, ovdje imate priliku vidjeti koji telefoni od 100 EURA pa sve do 450 EURA, po našem mišljenju, nude najbolji omjer uloženo-dobiveno.

Ovaj put listu je bilo teže napraviti nego ikada. Razlog su nestašice u tehnološkom sektoru, što je se odrazilo na telefone, a često i na njihove cijene. Nakon dugo vremena dogodilo se da je cijena za neki model zapravo porasla. Upravo zbog toga neke kategorije su spojene, ali su preskočeni i neki telefoni koji su očiti favoriti u svojim kategorijama. Npr. male su šanse da u prodaji možete pronaći Redmi Note 10 Pro i Galaxy A52 (globalne varijante), pa su oni samo usput spomenuti. Fokusirali smo se na telefone koje zapravo možete kupiti. Ili se barem nadamo da možete.

Cijene korištene u videu su prosječne cijene novih uređaja na popularnim regionalnim oglasnicima kao što su OLX, Njuškalo i KupujemProdajem. To nije nešto što rado radimo, ali to jedini način da pravedno usporedimo tržišnu vrijednost uređaja diljem regije. Korištenje službenih cijena je prosto nemoguće iz dva očita razloga. Prvi je da cijene drastično variraju od države do države. Drugi je da je nemoguće upratiti kolike su službene cijene za npr. godinu i pol ili dvije godine star model. Negdje ih nema nikako, negdje su spuštene za 20%, negdje 40% itd. Uglavnom… kaos!

Na listi nema uređaja koji su stariji od dvije godine. Djelomično jer je takve telefone teško pronaći u prodaji s važećom garancijom, ali i jer ne želimo preporučivati telefone koji će ubrzo ostati bez softverskih nadogradnji. Video je ispod, nadamo se da će vam biti od pomoći.

Najisplativiji telefoni u 2021. godini

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx