Nadogradnje na iOS 8.4 počinju sutra

Apple će početi nadogradnje na iOS 8.4 sutra (30.06.2015.) u 16:00 h po našemu vremenu. Inače ove nadogradnje puštaju u 18:00 h ali su ovaj put vjerojatno uranili da bi korisnici mogli uživati u pokretanju Beats 1 radio stanice koja počinje sa emitiranjem u 17h.

Apple Music

Naravno glavna novost u ovoj nadogradnji je Apple Music. Ako vas to zanima biti ćete u mogućnosti koristiti taj servis besplatno prva tri mjeseca, a ako vam se svidi morati ćete plaćati 9.99$ mjesečno da bi ga nastavili dalje koristiti.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx