Nadogradnje na Android 5.1.1. Lollipop krenule za Sony Xperiu M2 i Xperiu M2 Aqua

Sony je jučer započeo s nadogradnjama na Android 5.1.1. Lollipop za Xperiu M2 i Xperiu M2 Aqua. Vlasnicima ovih telefona ovo će biti prvo iskustvo sa Android Lollipopom budući da su telefoni nadograđeni direktno sa Android 4.4. KitKat-a. Trenutno je ažuriranje dostupno u nekoliko regija, ali nije objavljeno u kojima točno. Nemamo pri ruci niti jedan od ova dva telefona tako da ne možemo provjeriti jesu li u nas nadogradnje počele, ali ako i nisu sigurno ih možemo očekivati sljedećih dana.

Xperia-M2_Android-5.1.1_18.6.A.0.175_1-315x560

Najvidljivije novosti u ovoj verziji Lollipopa za Xperiu M2 i M2 Aqua su: novi izgled, više mogućnosti prilagodbe izgleda, LinkedIn integracija i SmartWear integracija (npr. korištenje Smartwatch-a 3 da služi kao okidač za selfie fotografije). Naravno ima mnogo drugih novosti ali to su neke najosnovnije i najvidljivije na prvi pogled. I da, ako ste se bojali Androidovog Stagefright propusta možete odahnuti – zakrpa za taj propust također je uključena u nadogradnju.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx