Bajtbox logo H90

Na Netflix stiže trostruko GTA iznenađenje


Netflix proširuje svoje poslovanje s video igrama sa dolaskom GTA trilogije, koja će biti dostupna svim korisnicima od 14. prosinca. Ovaj korak dolazi u vrijeme povećanog interesa za sljedeće izdanje GTA igre, dok Netflix nastoji potaknuti rast svog sporo rastućeg segmenta video igara.

GTA: The Trilogy, izdan 2021. godine, predstavlja kompilaciju tri popularne igre serijala: GTA III s protagonistom Clauddom u Liberty Cityju, GTA: Vice City prati bivšeg mafijaša Tommyja Vercettija, dok je GTA: San Andreas fokusiran na člana bande Carla “CJ” Johnsona. Sve igre su redizajnirane s poboljšanom grafikom i nadogradnjama.

Ove tri igre bit će dostupne na Netflix mobilnoj aplikaciji od 14. prosinca, kao i putem zasebnih aplikacija (samo za pretplatnike na Netflixa) u App Storeu i Google Play Storeu.

GTA je impresivan dodatak Netflixovoj kolekciji mobilnih igara, koja uključuje mnoge prepoznatljive naslove poput Monument Valley, Oxenfree, Heads Up!, LEGO Legacy: Heroes Unboxed, Country Friends, Cut the Rope i drugih.

U posljednje vrijeme, tvrtka širi svoje napore u gamingu, a prošlog mjeseca započeli su testiranje cloud gaming usluge u Sjedinjenim Američkim Državama. Ova usluga omogućuje igračima pristup igrama na pametnim televizorima i uređajima povezanim s televizorom putem mobilnog uređaja kao kontrolera.

IZVOR/SOURCE

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx