Motorola objavila popis telefona koji će dobiti nadogradnju na Android 6.0 Marshmallow – ima i neugodnih iznenađenja

Moramo priznati da nam se sviđa što ove godine neki od velikih proizvođača počinju brzo nakon objave nove verzije Androida objavljivati popis uređaja koji će dobiti nadogradnju. Tom klubu danas se pridružila i Motorola koja je objavila popis Moto telefona koji će dobiti Android Marshmallow. Uglavnom je sve očekivano ali ima i nekih neugodnih iznenađenja.

Motorola telefoni koji će dobiti Marshmallow su:

  • Moto X Play
  • Moto X Style
  • Moto X (2. generacija)
  • Moto G (3. generacija)
  • Moto G (2. generacija) i Moto G LTE
  • Motorola Droid Turbo
  • Motorola Moto Maxx

Odmah je jasno vidljivo da na tom popisu nedostaju prvi Moto X i Moto G koje je vrijeme izgleda pregazilo. Ono što ipak malo više bode u oči je potpuni nedostatak najjeftinijeg Motorolinog modela – Moto E. To je pogotovo iznenađujuće kada uzmemo u obzir da je prošlo jedva nešto više od pola godine od izlaska telefona. Ne želimo biti u koži korisnika koji su kupili ovaj telefon znajući da je Motorola poznata po ažururanju i svojih jeftinijih telefona na nove verzije Androida, a sada su u rekordnom roku ostavljeni na cjedilu. Zašto nam nešto govori da su Lenovo-vi prsti ovdje duboko umrljani, možda i više nego što bi trebali biti?

Motorola nije objavila kada možemo očekivati nadogradnje ali su naglasili da ćemo više saznati u nadolazećim tjednima.

Izvor, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx