MIUI 12 Super Wallpaper na bilo kojem Androidu! (Tutorial)

Ako ste gledali naš video o novostima u MIUI 12 sustavu na Xiaomi i Redmi telefonima, onda vam je zasigurno zapela novost pod nazivom Super Wallpaper. Riječ je o animiranoj pozadini koja se sama mijenja ovisno o tome jeste li na zaključanom zaslonu, uvijek uključenom zaslonu, ili pak u vašem standardnom launcheru. Na sreću, ove animirane pozadinske slike su portane te se mogu koristiti na bilo kojem Android pametnom telefonu, a ispod saznajte i kako.

Na videu ste mogli primijetiti da se pozadinske animacije preuzmu u .zip datoteci, a ako Vas zanima gdje se ista može preuzeti, link za njeno preuzimanje se nalazi OVDJE.

Hvala čitatelju Halimu Džombiću što nam je otkrio da se na određenim modelima pozadina odbija staviti i na zaključani zaslon, a sve što trebate je aplikaciji Google Pozadine pružiti sve dozvole i nakon toga ponovno pokušati primijeniti Super Wallpaper!

Samo pratite upute s videa i za čas vremena ćete Super Wallpaper imati i na svom Android pametnom telefonu, a cijeli proces se svodi na preuzimanje i instalaciju te uključivanje pomoću Google Pozadine aplikacije s Google Play Trgovine. Na nekim telefonima je ovaj zadnji korak nepotreban, no određeni Android skinovi ne dopuštaju ovakve pozadine bez spomenute aplikacije.

Sviđa li vam se MIUI 12? Biste li voljeli da i ostatak sučelja veselo dođe na vaš telefon?

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Jovan

Na Xiaomi modelima i kada se to uradi ne zeli se staviti wallpaper na lock screen. Sve što je potrebno je da pre toga stavite bilo koji live wallpaper i pokusate da stavite Miui 12 wallpaper.Srećno!

Dxdy

Postavke – Pozadinska slika – Animirana pozadina i meni postavi

2
0
Pogledaj komentare ili komentirajx