Misteriozni Ulefone telefon pokazuje kako doista izgleda “zero-bezel” dizajn

Često smo i sami bili svjedoci najava raznih kineskih proizvođača o tzv. “zero-bezel” telefonima tj. telefonima sa iznimno tankim okvirom oko zaslona. To je u pravilu uvijek završavalo isto – okvir telefona doista je bio tanak ali ga je pratila neizbježna crna traka. Možda najgore od svega je što je ta traka često bila sakrivena u službenim renderima telefona. Jedina iznimka bili su Oppo i Vivo ali na svojim jako skupim flagship telefonima. Po svemu sudeći i nadolazeći Elephone P9000 Edge pridružiti će se tom društvu jer postaje sve jasnije da crne trake neće biti u najskupljem modelu.

ulefone-helio-p10

Ulefone će čini se svima pokazati kako to doista treba izgledati jer je u javnost “procurila” slika misterioznog Ulefone telefona (slika iznad) sa iznimno tankim okvirom. Bilo kakve sumnje u to otklanja upaljen zaslon gdje se jasno vide njegovi krajevi. O samom telefonu još ništa nije poznato osim da će biti njihov flagship i da će doći sa Helio P10 procesorom. S obzirom da su informacije počele curiti vjerujemo kako neće trebati dugo vremena dok saznamo još nekoliko detalja. Prva polovica ove godine biti će jako zanimljiva i to ne samo zbog flagship telefona velikih proizvođača, nego i zbog sve iskusnijih i opasnijih manjih kineskih brendova koji spremaju neke jako atraktivne modele.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx