Misteriozni LG smartphone sa 3 GB RAM-a i Snapdragon 652 procesorom pojavio se u GFXBenchu

GFXBench se u zadnje vrijeme pokazao kao jedan od ključnih izvora informacija kada su u pitanju nadolazeći uređaji. Iako nije uvijek u potpunosti točan (pogotovo kod veličine zaslona) često nam barem pruži uvid u što možemo okvirno očekivati. Tako se danas u njihovoj bazi pojavio potpuno novi LG uređaj s oznakom LG H840, a specifikacijama djeluje vrlo zanimljiv.

Kao procesor je naveden Snapdragon 652 koji bi se mogao pokazati vrlo popularnim ove godine sudeći po najavama. 3 GB RAM-a brinu se za multitasking potrebe a tu je i zaslon dijagonale 5.3″ i QHD (1440 x 2560) rezolucije. Za rezoluciju vjerujemo da je pogođena, ali za dijagonalu još treba vidjeti. Interne memorije ima 32 GB, a obje kamere (prednja i stražnja) navedene su s 8 MP senzorom. To bi također vrlo lako mogla biti greška, barem kada je senzor na stražnjoj kameri u pitanju.

GFXBench LG Snapdragon 652

Još ne znamo kako će se ovaj telefon zvatii ali oznaka sugerira da bi se moglo raditi o još jednom G5 modelu. Možda G5 Lite?

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx