Misteriozni LeTV (LeEco) Le X820 postigao ogromnih 141000 bodova na Antutu testu!

Ako već niste znali LeTV (odnedavno LeEco) je prva kompanija koja je predstavila pametni telefon sa Snapdragon 820 procesorom. Naravno mislimo na njihov Le Max Pro koji bez veće muke postiže preko 130000 bodova u Antutu testu, kao i mnogi drugi telefoni sa Snapdragon 820 procesorom.

Danas su iz Antutu-a na njihovom Weibo profilu objavili rezultat nepoznatog LeTV telefona sa oznakom X820 koji je postigao 141457 bodova na Antutu benchmark testu. Ne znamo kakve su dodatne optimizacije rađene na uređaju ali rezultat je uistinu impresivan. Ako imate sumnje u točnost (ili autentičnost) rezultata mislimo da je dovoljno reći da je CEO LeTV-a proslijedio tu objavu usput pitajući fanove da pogode o kojem modelu je riječ.

Le-X820-Antutu

Ne mislimo da se ovdje radi o Le 2 jer očekujemo da će on vjerovatno doći sa Helio X20 procesorom. Ovdje se vjerovatnije se radi o nasljedniku Le One Pro modela koji je nosio oznaku X800. Možemo li onda slobodno reći da ovdje gledamo u Le 2 Pro? Skoro :-).

Le-2-Pro-X820-Double-Curved-Glass

Osim rezultata benchmark testova iz Antutu-a su otkrili da će Le 2 Pro tj. X820 imati i tzv. dual-curved dizajn tj. nešto slično što imamo priliku vidjeti na Samsung Galaxy Edge modelima, a kao ilustraciju dali su sliku gore. Pretpostavljamo da se radi o nekakvom fan renderu te da nema veze sa stvarnošću ali eto neka im bude :-). Tu nažalost nema nikakvih potvrda pa ćemo to smatrati samo glasinom, iako je i prije bilo nekih navoda koji su spominjali zakrivljeni zaslon. O potencijalnom datumu izlaska nema još nikakvih informacija. LeTV je potvrdio da će biti prisutni na MWC-u 22.02.2016. ali ne vjerujemo da ćemo tada vidjeti službeno predstavljanje nego predstavljanje internacionalne verzije Le Max Pro.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx