Misfit Shine 2 prati vašu aktivnost, a traži novu bateriju tek svakih pola godine

I dok smo se već navikli da živimo u svijetu pametnih satova i fitness bandova koje trebamo puniti svaki dan ili dva, lako je zaboraviti da ima i onih koji traju puno duže. Naravno ni to ne dolazi bez svojih kompromisa pa su ti uređaji funkcionalno puno ograničeniji od, nazovimo ih tradicionalnih, pametnih satova. Možemo li ih zato nazvati i fokusiranijim?

Jedan od njih je i Misfit Shine kojega smo imali prilike upoznati još prije dvije godine, a sada je napokon dobio i nasljednika (ako ne brojimo Misfit Shine Flash – koji je jeftinija varijanta prvog modela).

Misfit Shine 2

U osnovi radi se o uređaju aluminijskog tijela koji izgleda slično okruglom satu ali gornja površina je osjetljiva na dodir, a određenim dodirima aktiviraju se pripadajuće funkcije. LED lampice su poredane kružno i trepte u raznim bojama i kombinacijama i time signaliziraju razne stvari, uključujući koliko je sati. Osim toga sa njim je moguće ručno upravljati stvarima kao što su kamera na telefonu, glazbeni player itd. Uređaj je namjenjen praćenju vaših aktivnosti, spavanja itd.

Misfit Shine 2 2

Aplikacija za Misfit dostupna je na Android, iOS i Windows telefonima. Svakako pohvaljujemo podržavanje velikog broja platformi. Možda njvažnije u cijeloj priči je što Misfit tvrdi da baterija drži pola godine, a kada se istroši jednostavno je zamjenite standardnom drugom. Cijena novog Misfita je oko 99$ u SAD-u, a da se više ne lomimo opisivajući ga, jednostavno pogledajte video da vidite o čemu se se radi i kao funkcionira ako do sada niste imali prilike.

https://www.youtube.com/watch?v=oI06LiKOZgk

Izvor 1Izvor 2

 

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx