Microsoft Surface “smartphone” sa Intelovim x86 procesorom izlazi početkom sljedeće godine?

Vjerujemo da su mnogi maštali o tome da spoje svoj smartphone na bilo kakav zaslon (žično i bežično), a onda se na tom istom zaslonu pojavi puna verzija Windowsa na kojima možete instalirati vaše omiljene PC programe (ili kako danas kažu – aplikacije).  Ako je vjerovati Danielu Rubinu sa Windowscentral.com taj san bi se mogao ostvariti već početkom sljedeće godine.

Daniel je u jednom članku na Windows Central objavio sljedeće:

“Već smo vidjeli što nam Continuum donosi na nadolazećim Lumia smartphoneima. Ali što nas još čeka? Neki su me pitali o smartphoneima sa Intel procesorima i mislim li da dolaze. Sada mogu definitivno odgovoriti : DA, rano sljedeće godine.”

Jedan od mnogih Surface Phone koncepata
Jedan od mnogih Surface Phone koncepata

Windows Central je jedan od najvećih i najpouzdanijih izvora za informacije o svemu što ima veze s Windowsima tako da je velika mogućnost da bi ova glasina mogla biti istinita. Mnogi nagađaju da  nadolazeći Surface (ili kako će se već zvati) smartphone spada u “Business” klasu uređaja i da bi mogao doći sa poprilično visokom cijenom. Biti će zanimljivo vidjeti kako Microsoft planira sve ovo izvesti i kakve sve novitete možemo očekivati. Daniel je na Redditu rekao da je sljedeća velika nadogradnja za Windows (Redstone) vjerovatno na neki način povezana s ovim projektom. Jedno je sigurno – fanove Microsoftovih proizvoda, a i ostale geekove, čekaju zanimljivi zanimljivi dani. Jesu li ovo prvi mali koraci u neku novu eru računarstva? Možda…..

 

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx