Microsoft objavio datum izlaska Windowsa 10

Još od ranije znamo da je Microsoft najavio da možemo očekivati Windows 10 za osobna računala negdje tokom ljeta, ali točan datum je bio nepoznanica. Danas je Joe Belfiore na Twitteru objavio da Windows 10 izlazi 29.07.2015 tj. za nešto manje od 2 mjeseca.

Microsoft je već počeo obavještavati korisnike da rezerviraju svoju besplatnu nadogradnju. Podsjetimo, svi vlasnici legalne kopije Windowsa 7, 8 i 8.1 imaju pravo na besplatnu nadogradnju tokom prve godine dostupnosti Windowsa 10, a to možete učiniti ovdje.

Uz objavljivanje službenog datuma Microsoft je objavio i novi video koji prikazuje sve novosti u Windowsima 10.

https://www.youtube.com/watch?v=3ngnzY5xtI8

 

Nadajmo se da nećemo trebati dugo čekati da saznamo kada možemo očekivati Windows 10 za smartphone uređaje i male tablete.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx