Microsoft nam sprema i Lumiu 750?

Microsoft za manje od dva tjedna predstavlja nove Windows 10 uređaje iz vlastite radionice. Tu će se sigurno naći nova Lumia 950, Lumia 950 XL, Surface Pro 4, Microsoft Band 2 pa čak možda i Lumia 550. Postoji li mogućnost da na tom eventu ugledamo još jednu Lumiu? S obzirom na dosadašnji nedostatak konkretnijih glasina o još jednoj Lumiji teško je vjerovati da bi se to moglo dogoditi, što ipak ne znači da taj telefon ne postoji, ili pak da ga neće predstaviti.

Alan Mendelevich, osnivač i CEO ADDuplex-a objavio podatke o jednoj novoj Lumiji koja se pojavila na njihovoj mreži sa oznakom RM-115 i sa 5 inčnim 720p zaslonom. Mnoge je to odmah podsjetilo na starije glasine o Lumiji 750 koje su uključivale zaslon od 5 inča i 720p rezolucije, Snapdragon 410 procesor, 1 GB RAM-a, 8 GB interne memorije, 8 MP stražnju kameru i 5 MP prednju kameru.

 

Na prvi pogled rekli bismo da i nije neko ogormno poboljšanje u odnosu na Lumiu 730, pa čak i aktualnu Lumiu 640, ali vrijeme će pokazati ima li istine u tim glasinama. Za sada je samo sigurno da ima 5″ zaslon 720 x 1280 rezolucije – a sve ostalo “visi” u zraku.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx