Microsoft Lumia 850 – procurile prve fotografije

Nakon nekoliko rendera red je došao i na prvu fotografiju navodne Lumije 850. Kažemo “navodne” jer nema načina da potvrdimo da je ovdje doista o tome riječ iako realno nema što drugo biti. Još nije jasno hoće  li Lumia 850 ikada ugledati svjetlo dana jer odavno se priča o tome da je otkazana zajedno sa nekoliko drugih Lumia. Dodajmo tome glasinu da je Lumia 650 navodno zadnji Lumia telefon (barem ove godine) i situacija ne izgleda ni malo bolje.

Lumia 850 2

Vizualno telefon izgleda onako kako smo se nadali od trenutnih flagship Lumia tj. sa metalnim okvirom i tankim profilom. Zaslon je navodno dijagonale 5.4″ što graniči sa “phablet” teritorijem, a prethodne glasine su spominjale Snapdragon 410 procesor. Ako je to za procesor istinitno onda bi bilo bolje da Lumia 850 nikada ne ugleda svjetlo dana, bez obzira na relativno dobar izgled. Na prednjoj strani telefona (gore desno) vidljivo je i nešto što sliči na skener zjenice oka.

Lumia 850

U svakom slučaju biti će zanimljivo za vidjeti hoće li se ova Lumia pojaviti u prodaji. S dobrim specifikacijama i dobrom cijenom mogla bi ostvariti bolje prodajne rezultate , ali najavljena cijena Lumie 650 ne ulijeva nam veliku nadu u to.

Lumia 850 3

Lumia 850 5

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx