Microsoft Edge dobiti će podršku za pozadinski download u kasnijoj nadogradnji

Ono što su mnogi zamjerali Internet Exploreru (uključujući i nas) je nemogućnost skidanja datoteka u pozadini (tzv. backround downloading). Naravnom, mislimo na verziju Internet Explorera za pametne telefone. Nekako je smiješno da u 2015. godini nismo bili u mogućnosti skidati datoteke s interneta i u međuvremenu raditi nešto drugo. Istina, postojala su third-party rješenja kao UC Browser ali to jednostavno nije bilo to.

Srećom, Microsoft je uisitinu počeo slušati svoje korisnike pa je sada napokon i službeno objavljeno da će novi browser, Microsoft Edge, podržavati skidanje datoteka u pozadini. Tu informaciju je prenio preko Twittera Microsoftov Edge Program Manager – Ade Bateman.

Iz tweeta je jasno vidljivo da ta mogućnost vjerovatno neće biti dostupna sa izlaskom Windowsa 10 Mobile, ali da ćemo je sigurno dobiti u nekoj kasnijoj nadogradnji. Nije toliko strašno što ćemo morati malo čekati – bitno je da znamo da sigurno dolazi.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx