Microsoft će u 10. mjesecu na vlastitom eventu predstaviti Lumiu 950, Lumiu 950 XL, Surface Pro 4 i Band 2?

Još prije nekih mjesec dana svi smo se nadali da ćemo nove Lumie ugledati početkom 9. mjeseca na IFA-i u Berlinu, ali kako je vrijeme prolazilo bilo je sve jasnije da Microsoft ima malo drugačije planove. Nove informacije, koje su ovaj put potvrđene preko nekoliko anonimnih izvora, govore nam da će Microsoft uistinu održati vlastiti event nekada u 10. mjesecu gdje će predstaviti mnogo novoga hardvera. Navodno bi trebali biti predstavljeni : Lumia 950, Lumia 950 XL, Surface Pro 4, Microsoft Band 2 i još jedno ili dva nova hardverska iznenađenja. Nagađanja o tim hardverskim iznenađenjima uglavnom se odnose na Surface Pro Mini (koji je pošle godine otkazan u zadnji tren) ili eventualno na tanju verziju XBox-a One, iako je to puno manje vjerovatno.

O nadolazećim Lumia telefonima pisali smo već uzduž i poprijeko i svakako preporučamo da bacite pogled na naše vijesti vezane uz sve Lumia uređaje. Specifikacije već odavno znamo a jedino što je ostalo za vidjeti je kako telefoni točno izgledaju, kako uistinu funkcionira Continuum na njima i kako se uklapaju u novi Windows 10 ekosustav. Uz Lumie će vjerovatno  biti predstavljeni i razni dodaci o kojima se šuška neko vrijeme (Hub za Continuum, Stylus za Lumiu 950 XL itd.).

Ovako bi navodno trebala izgledati Lumia 950 XL
Ovako bi navodno trebala izgledati Lumia 950 XL

Surface Pro 4 neće donijeti neke drastične promjene po pitanju izgleda. U Microsoftu tvrde da je to uglavnom zbog zadržavanja kompatibilnosti sa raznim dodacima za starije modele. Ipak prostora za napredak ima pa npr. mogu ga napraviti tanjim ili sa zaslonom veće razlučivosti itd. Govorilo se i o podršci za Windows Hello tj. biometrijskoj autentifikaciji ali još se ne zna hoće li se raditi o skeneru zjenice oka (kao na nadolazećim Lumijama) ili pak o skeneru otiska prsta.

Microsoft Band 2 trebao bi biti veliko poboljšanje u odnosu na prošli model. Microsoft u zadnje vrijeme vrlo ozbiljno prihvaća povratne informacije od korisnika i vjerujemo kako će većina mana biti ispravljena. Iako nema puno informacija o njemu neke glasine upućivale su na to da će imati zakrivljeni zaslon koji će bolje pratiti oblik zgloba, kao i to da će novi Band biti dostupan na puno više tržišta nego prošlogodišnji model

Microsoft još nije službeno potvrdio da će se održavati ikakav event u 10. mjesecu, ali na IFA-a će imati jedan Windows 10 hardware event gdje bi možda mogli napokon saznati malo više o nadolazećem hardveru.

 

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx