Microsoft će kontrolirati Windows 10 nadogradnje, a ne operateri

Ovih dana kao da se redaju samo dobre vijesti iz Microsofta. Svi znamo koliko frustracija može izazvati čekanje operatera da odobri nadogradnju na novu verziju operativnog sustava, ako je uopće i odobri. Ova vijest dolazi iz “pera” Ed Bott-a, autora sa ZDNet stranice koji tvrdi da mu je jedan Microsoftov glasnogovornik objasnio situaciju oko softverskih nadogradnji.

Ako vaš mobilni uređaj radi na Windows 10, dobiti će sve nadogradnje, a Microsoft je taj koji odlučuje kada. To ne znači da su operateri u potpunosti eliminirani. Windows Insider program će se nastaviti i nakon službene objave Windowsa 10, što znači da svatko tko je registriran za taj program može sudjelovati u njemu. Rečeno mi je da će operateri biti dio tog programa, da će dobiti rane verzije softvera u isto vrijeme kad i Microsoftova skupina za testiranje i da će savjeti od operatera pomoći Microsoftu u odlučivanju kada će pustiti nadogradnju” napisao je Ed Bott.

Nažalost ovo ne vrijedi za one koji su trenutno na Windows 8.1 uređajima – oni će morati čekati na operatera da izbaci nadogradnju na Windows 10, što može poprilično potrajati. Za one nestrpljive tu je uvijek Windows Insider program.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx