Micromax sutra predstavlja novi flagship telefon

Micromax je medijima poslao pozivnice za lansiranje novog flaghip telefona sutra u New Delhi-u. Pozivnica dolazi sa slikom (slika gore) koja na sebi ima kriptičan tekst: ” Misteriozni zatvorenik zaključan. Može li pobjeći od svoje sudbine?” zajedno sa #jailbreak hashtagom.

Dosad nije bilo nekog velikog govora o novom Micromax flagship telefonu ali ipak je bilo nekih glasina. Navodno se radi o Micromax Canvas 5 modelu a trebao bi doći sa 1080p zaslonom, novim MediaTek čipsetom Helio X10 MT6759, 2 GB RAM-a, 16 MP stražnjom kamerom i 5 MP prednjom kamerom. Oklop uređaja trebao bi biti uglavnom ili u potpunosti od aluminija.

U svakom slučaju sutra ćemo znati sve detalje.

 

Izvor

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx