Lumia 650 mogla bi biti visokih 200€

O Microsoftovoj Lumiji 650 već dosta toga znamo, uključujući i kako izgleda, zahvaljujući mnogobrojnim glasinama i procurenim slikama. Ono o čemu još ni riječi nismo čuli je potencijalna cijena za koju smo očekivali da će biti otprilike u rangu prethodnog modela. Ako je vjerovati najnovijoj glasini iz Češke gadno smo se prevarili te bi cijena mogla biti puno paprenijih 200 EUR (5491 čeških kruna – sa porezom).

Lumia 650 pojavila se na popisu jedne web trgovine u Češkoj (Lan-shop.cz) po toj cijeni, a koliko je to vjerodostojno teško je znati. Neki tvrde da su očekivali tu cijenu ali nama je to suludo. Ovo bi efektivno bio najskuplji telefon na tržištu sa Snapdragon 210 procesorom. Zanimaju vas ostale specifikacije ove “zvijeri”? Ovo su navodne specifikacije:

  • 5″ zaslon 720 x 1280 rezolucije
  • Snapdragon 210 procesor
  • 1 GB RAM-a
  • 8 GB interne memorije
  • 8 MP stražnja kamera
  • 2000 mAh baterija

Nismo sigurni što u Microsoftu misle postići s ovim. Lumie su do sada uvijek bile poznate po dobrom omjeru uloženo dobiveno a ako Lumia 650 doista bude oko 200 EUR onda će biti daleko od toga. Nadamo se da ovo nije istina te da ćemo na MWC-u napokon vidjeti telefon zajedno sa njegovom cijenom. Predstavljanje na MWC-u nije potvrđeno ali je sve izglednije da će se tada dogoditi.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx