Lijepe vijesti za Galaxy fanove – Uskoro stiže još AI funkcija!

Samsung je početkom godine predstavio One UI 6.1 zajedno sa Galaxy S24 serijom. Fokus ove nadogradnje je AI, a čini se da će uskoro stići još više AI funkcija s novom nadogradnjom.

Samsung će sljedećeg mjeseca održati drugi Galaxy Unpacked ove godine i na njemu će, između ostalog, biti predstavljeni Samsung Galaxy Z Fold6 i Samsung Galaxy Z Flip6. Ova će dva telefona vjerovatno sići s One UI 6.1.1 nadogradnjom, a koja bi trebala stići s dodatnim AI funkcijama.

Ice Universe prenosi da će One UI 6.1.1 nadogradnja donijeti i optimizacije kamera, a na Galaxy S24 seriju trebala bi stići u osmom mjesecu ove godine.

Nove AI funkcije bit će, prije svega, fokusirane na S Pen, čije će rukovanje biti znatno olakšano u smislu novih opcija. AI funkcije koje su predstavljene sa One UI 6.1 nadogradnjom nisu usmjerene na S Pen, no to će se promijeniti sljedećeg mjeseca. Također, očekuje se da će animacije na nivou sistema biti poboljšane.

Pored toga, Samsung će AI koristiti i za portretne fotografije.

Samsung obično u sedmom ili osmom mjesecu počinje s testiranjem novih One UI verzija, odnosno podverzija, a ove godine bi korejska kompanija mogla nešto kasnije predstaviti One UI 7, baziran na Androidu 15 i to zbog “posebnih okolnosti”, navodi Ice Universe. Umjesto toga, Samsung će bolje opremiti podverziju koja će stići sa novim sklopivim telefonima, One UI 6.1.1.

Samsung Galaxy Z Fold6 i Samsung Galaxy Z Flip6 trebali bi biti predstavljeni sljedećeg mjeseca, a kao mogući datum navodi se 10.07.2024. godine.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx