LG G5 dizajn potvrđen i od strane Spiegen-a

LG G5 do sada uspješno izbjegava kamere. Imali smo priliku vidjeti rendere bazirane na glasinama, crteže, sheme pa čak i rendere telefona u zaštitnim maskama. Svima je do sada bilo zajedničko nekoliko stvari – da će na stražnjoj strani biti dvije kamere (Duo-kamera) i skener otiska prsta, te da će se tipke za glasnoću premjestiti na bočnu stranu (LG G3 i LG G4 imali su te tipke na stražnjoj strani).

Danas se u priču uključio Spiegen koji je objavio sliku svoje zaštitne maske za LG G5, a koja nam praktički potvrđuje sve što smo do sada čuli. U ovoj fazi više nema sumnje da će ovo biti osnovne linije uređaja, a kako izgleda kada nije zamaskiran još je veliki misterij jer nam ove maske ne otkrivaju baš puno. Također se pričalo o uklonjivom donjem dijelu, a ovdje je takvo nešto nemoguće za potvrditi. Tijelo LG-a G5 trebalo bi biti u potpunosti metalno, a hardverski možemo računati sigurno na Snapdragon 820 procesor. Sve ostalo su špekulacije : 4 GB RAM-a, 16 MP i 8MP stražnje kamere itd. Predstavljanje uređaja očekujemo 21.02.2016. – isti dan kada će Samsung predstaviti Galaxy S7.

LG-G5-Spigen-case-render

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx