LG G4 u rukama profesionalnog fotografa

Čini se da se LG svim silama trudi promovirati fotografske mogućnosti svog novog flagship modela. Već na samome predstavljanju ovog impresivnog telefona bili su postavljeni štandovi koji su upoređivali kvalitetu slike sa direktnom konkurencijom tj. Galaxy S6 i iPhone 6.

Ovaj put su telefon dali u ruke profesionalnom fotografu Colby Brownu koji je odmah naglasio da nije plaćen za ovo i da su ga iz LG-a zamolili za iskreno mišljenje o kvaliteti kamere. Brown je dao i par savjeta. Po njegovu mišljenju ručno podešavanje fokusa je sporo i nepouzdano u scenama sa slabim osvjetljenjem pa preporuča korištenje automatskog laser-fokusa. Također, korištenje HDR-a rezultira laganim gubljenjem detalja na teksturama, iako kaže da je to teško primjetiti osim ako se slika ne bi koristila za izradu nekog velikog oglasa. Ostali savjeti su uglavnom oni klasični zdravorazumski. Svakako pročitajte cijeli tekst na Brown-ovoj web stranici ako vas zanimaju svi detalji i ako želite skinuti slike u punoj rezoluciji.

Evo i nekoliko slika:

LG-G4-Auto-Mode

LG-H815

LG-H815

LG-H815

LG-H815

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx