LG G2 navodno će dobiti nadogradnju na Android 5.1.1 Lollipop

Buka i galama usmjerena na proizvođače i njihovu politiku oko nadogradnji starijih flagship modela napokon pokazuje rezultate. Dok Sony nikada nije bio sporan po tome pitanju (donekle i Samsung) LG i HTC su bili pravi kriminalci počesto ostavljajući starije modele na starijim verzijama Androida.

Iz tih razloga ugodno smo se iznenadili kada je LG pustio nadogradnju na Android 5.0 Lollipop za LG G2 (čak prije nego na noviji model), a sada smo još više iznenađeni najnovijim glasinama koje sugeriraju da Android 5.1.1 Lollipop za nekoliko mjeseci dolazi na ovaj, gotovo dvije godine star, uređaj. Ovu odličnu vijest podjelio je jedan od LG-ovih zaposlenika iz Koreje novinarima sa AndroidPit.de. No ni tu iznenađenjima nije kraj. Sa ovom nadogradnjom trebala bi doći i najnovija verzija LG-ovog UI-a – LG UX 4.0. Isti taj “launcher” možete vidjeti i na najnovijem LG modelu (LG G4).

Vjerujemo da su vlasnici ovog odličnog smartphonea sretni ovim razvojem događaja i nadamo se da će i ostali proizvođači biti jednako darežljivi. Još da samo malo više pažnje obrate i na modele srednje ranga…… gdje bi bio kraj našoj sreći.

 

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx