LG G Flex 3 ipak nećemo ugledati na CES-u? LG G5 tek krajem 4. mjeseca?

Kraj godine i početak godine najčešće su pretrpani glasinama o flagship telefonima svih proizvođača. LG do sada nismo često spominjali osim nedavno kada smo saznali prve potencijalne specifikacije i ostale detalje o LG G5. Srećom neke navodne LG-ove planove za sljedeću godinu objavio je jedan južno korejski web portal a neke stvari čak zvuče iznenađujuće.

Prva novost koja je navedena je da LG ipak neće na CES-u predstaviti nasljednika LG Flex 2 telefona. Mnogi su, uključujući nas, na CES-u očekivali standradnu LG predstavu ali izgleda da ništa od toga neće biti. Znači li to da LG u potpunosti odustaje od Flex linije zbog slabije prodaje? Nadajmo se da ne.

Druga vijest odnosi se na LG G5. Naime isti taj portal tvrdi da izlazak LG G5 možemo očekivati tek krajem 4. mjeseca. Iako nismo očekivali puno raniji izlazak nego inače, očekivali smo da će LG pratiti ono što glasine govore za mnoge proizvođače – raniji izlazak nego inače. Ako to znači da će bolje odraditi razne detalje na telefonu od nas neće čuti pritužbi. LG G5 bi se inače mogao pokazati kao jako zanimljiv uređaj pogotovo ako se ostvare glasine o metalnoj konstrukciji i skeneru zjenice oka.

LG V10 3
LG V10

Zadnja novost odnosi se na V10. Naime navodno se već rade planovi za nasljednika jer je LG zadovoljan reakcijom na trenutni model. Izlazak LG V10 2 ili kako će se već zvati očekuje se u drugoj polovici 2016.

Naravno, ništa od ovoga ne mora biti istina i može biti samo najobičnije nagađanje. Budući da je naš korejski zahrđao 🙂 ne možemo provjeriti reputaciju portala u toj zemlji pa sve ove informacije smatrajte samo kao zanimljive glasine i ništa više – barem dok ne dođu neke koje potvrđuju ove.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx