LeTV Le 1S prodan u 3 milijuna primjeraka za nešto više od 2 mjeseca

Nije da se nismo ovome nadali ali sada je i službeno – LeTV je za nešto više od 2 mjeseca uspio prodati čak 3 milijuna primjeraka svog Le 1s modela (službeno je u prodaju krenuo 03.11.2015.). Ako se sjećate mi smo ga prvi u zapadnom svijetu testirali (recenziju možete pročitati ovdje) i bili smo oduševljeni s onim što smo vidjeli. Čak štoviše predvidjeli smo im svijetlu budućnost ako nastave ovako, a po svemu sudeći to će se jako brzo ostvariti.

Ovaj, možemo slobodno reći, zapanjujući podatak iznio je dopresjednik kompanije Feng Xing. Kada uzmemo u obzir da je LeTV ušao na tržište pametnih telefona tek u 4. mjesecu prošle godine rezultati djeluju još impresivniji. Namjere su im očito ozbiljne, a osim što su to dokazali kvalitetnim uređajima mogu se pohvaliti i da je prvi najavljeni Snapdragon 820 uređaj njihov Le Max Pro.

LeTV je u prošloj godini prodao ukupno 4 milijuna pametnih telefona što Le 1S čini daleko najprodavanijim. Navodno nam spremaju još telefona sa Snapdragon 820 procesorom (još nepotvrđeno), a moramo priznati da jedva čekamo da ih se dočepamo.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx