Lenovo nam sprema novi “ubojiti” Note telefon

K3 Note pokazao se kao jako uspješan model za Lenovo, a ako niste upratili stvari jučer smo saznali i kada će dobiti Android 6.0 Marshmallow (plus datume za još nekoliko Lenovo modela). Da nisu samo spavali na lovorikama pokazuje i ovaj novi teaser koji su danas objavili, a koji nam najavljuje novi “Killer Note” uređaj. Mnogi već pretpostavljaju da se radi Lenovo K4 Note.

Dosadašnje informacije koje imamo o K4 Note jako su šture pa je u povremenoj glasini tek naveden Helio X10 čipset, skener otiska prsta i bolja kvaliteta izrade (valjda će izbjegavati plastiku). Teaser je objavljen na njihovom indijskom twitter računu pa pretpostavljamo da će uređaj biti prvo lansiran tamo. Čim saznamo više informacija očekujte da ćemo ih prenijeti.

https://twitter.com/Lenovo_in/status/676374119013736448/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx