Krenule su nadogradnje na Android 5.1.1 Lollipop za Huawei Ascend P7

I dok većina svijeta razmišlja o nadogradnjama na najnoviju verziju androida tj. 6.0 Marshmallow i hoće li njihov uređaj dobiti istu, lako je zaboraviti da ima i starijih telefona koji čekaju druge (i davno obećane) nadogradnje. Rekli bismo i da je vrijeme – Lollipop za Huawei P7 je u javnom beta testiranju još od kraja 6. mjeseca, a Android 4.4, koji dođe predinstaliran na telefonu je već više od pune dvije godine star.

Nadogradnje su već trebale krenuti OTA i trebali bi biti u mogućnosti ažurirati ga putem telefona. Ako pak iz nekog razloga ne vidite nadogradnju možete je preuzeti i instalirati sa Huawei-ove web stranice.

Nadajmo se da ovo nije zadnja nadogradnja za ovaj telefon i da ćemo možda jednom ugledati i Android 6.0 Marshmallow. Opet, kada promislimo koliko je vremena trebalo da se dobije Lollipop…. teško je biti optimističan po tome pitanju.

Napomenimo još da su danas počele nadogradnje i na Android 5.0 Lollipop za Huawei P8. Da, dobro ste pročitali – 5.0 Lollipop. Nismo sigurni što novo nadogradnja donosi budući da je P8 na tržište izašao s tom verzijom androida. Vjerojatno se radi o raznim popravcima bugova itd.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx