Krenule nadogradnje na Android 5.1.1 Lollipop za Samsung Galaxy Note 3 Neo

“Bolje ikad nego nikad” glasi stara izreka, a to važi i za ovu nadogradnju koja je danas počela pristizati za Samsungov Galaxy Note 3 Neo koji je izašao još u 2. mjesecu 2014. godine.  Dobro u ovom kašnjenju je što će vlasnici ovog telefona dobiti “ispeglanu” verziju Lollipopa tj. 5.1.1. koja ispravlja mnoge nedostatke što je imala verzija 5.0. Uvijek je lijepo preskočiti one “loše” pa makar i na ovakav način.

Nadogradnja je krenula već danas za korejske modele (preko OTA i KIES-a) SM-N750L, SM-N750K, iSM-N750S. Ostale regije mogu očekivati nadogradnju najkasnije u roku nekoliko tjedana. Koliko točno predstavlja “nekoliko” tjedana nažalost nije objašnjeno. U svakom slučaju kada je napokon dobijete nadogradnju dobro napunite bateriju i pripremite se za preuzimanje oko 900 MB podataka.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx