Novi kraljevi povoljnih pametnih satova – Amazfit GTR 3 Pro, GTR 3 i GTS 3 su tu!

Xiaomijeva tvrtka Huami je u svojoj Amazfit liniji satova predstavila tri nova sata kao nasljednika prethodne serije, a inače im je serija takva da nudi mnogo za relativno nisku cijenu. Službeno su tako predstavljeni Amazfit GTS 3, GTR 3 i GT3 Pro pametni satovi, a evo što koji nudi i to za kakvu cijenu.

Amazfit GTR 3 Pro

GTR 3 Pro je okrugli pametni sat sa 1.45“ AMOLED ekranom s gustoćom piksela od 331 te vrlo impresivnih 1000 nita maksimalne razine osvijetljenosti. Okvir mu je izrađen od aluminija, a Amazfit tvrdi da su stopu osvježavanja ekrana podigli za 67% za glađi rad. Inače stiže u smeđoj i crnoj boji, a desno od ekrana se nalaze dvije fizičke tipke. GTR 3 Pro vrti novi ZeppOS koji i dalje ne nudi instaliranje dodatnih aplikacija, no zato nudi odličnu autonomiju baterije te vrlo solidan set opcija iz kutije.

GTR 3 Pro ima senzore za mjerenje otkucaja srca, zasićenost kisika krvlju te senzor za praćenje sna. Nudi 150 različitih sportskih aktivnosti koje može pratiti te je vodootporan do 5 atmosfera. Tu je i ugrađeni GPS te upravo Pro model nudi najbolju preciznost GPS-a. Kako se spaja Bluetoothom (nema WiFi ili 4G), lijepo je vidjeti da GTR 3 Pro nudi i 2.3 GB interne memorije za glazbu ili podcaste te na njega možete spojiti bežične slušalice te bez telefona krenuti u šetnju ili trčanje.

Amazfit tvrdi da GTR 3 Pro nudi 12 dana bez punjača uz osrednje korištenje svih njegovih mogućnosti, a ako svaki dan trčite s GPS-om i bavite se sportom, onda GTR 3 Pro navodno nudi 6 dana autonomije. Amazfit GTR 3 Pro je dostupan u Europi gdje mu je cijena 200 Eura što s obzirom na mogućnosti i solidan hardver, zaista nije mnogo.

Amazfit GTR 3

Amazfit GTR 3 nudi istu izradu kao i Pro model, no s manjim 1.39“ AMOLED ekranom koji također nudi 1000 nita maksimalne osvijetljenosti (ali i manju gustoću piksela – oštrinu). Ipak, u običnog modela su deblji i okviri oko ekrana. Naspram Pro modela, GTR 3 nudi gotovo sve isto, osim bolje baterije što je rezultat korištenja manjeg ekrana. Amazfit tvrdi da GTR 3 može izdržati do 21 dan normalnog korištenja te 10 dana kod aktivnijih korisnika.

Za razliku od skupljeg brata, GTR 3 nema internu memoriju za glazbu niti mikrofon zvučnik preko kojeg možete obavljati pozive, no ipak, kao i Pro model, Amazfit GTR 3 je također dostupan u Europi te mu je cijena 150 Eura.

Amazfit GTS 3

Amazfit GTS 3 za razliku od prethodna dva modela nudi kvadratni oblik te ekran veličine 1.75“ gustoće 341 PPI. Kao i ostatak nove serije, GTS 3 također ima impresivnu razinu osvijetljenosti ekrana od maksimalnih 1000 nita. Upravo kao i kod GTR 3 modela, Amazfit GTS 3 nema internu memoriju niti mikrofon i zvučnik za pozive, no zbog većeg ekrana ne nudi toliko impresivnu autonomiju baterije na papiru pa se Amazfit pohvalio s 12 dana „normalnog“ korištenja i 6 dana za zahtjevnije korisnike.

Amazfit GTS 3 u Europi ima cijenu od 150 Eura što ga s obzirom na to sve što nudi, i dalje čini iznimno primamljivim.

Sva tri sata stižu u SAD, UK, Italiju, Španjolsku, Francusku i Kinu, a očekuje se da će biti i šire dostupni poslije prvog vala isporuka.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx