Koristite VPN za jeftiniji Youtube Premium? Više nećete moći

Pretplata na YouTube Premium može biti jedna od najboljih pretplata koje možete kupiti, posebno ako ste strastveni korisnik platforme za streaming videa. Platforma je jasno dala do znanja da ne voli blokatore oglasa, a količina oglasa na njoj također ju je učinila prilično neugodnom za korištenje. Jedina prava rješenja su prestati koristiti YouTube ili uložiti nešto novca za Premium pretplatu. Neki korisnici koristili su se VPN-ovima za kupnju YouTube Premiuma po nižim cijenama, ali čini se da Google suzbija takve pretplate i otkazuje ih.

Korisnik Reddita Alopez1024 istaknuo je da je YouTube naizgled niotkuda otkazao njegovo YouTube Premium članstvo.

Ostali Redditori su se javili, tvrdeći da su i njihove pretplate otkazane. Međutim, čini se da je zajednička stvar da su korisnici koristili VPN kako bi se pretplatili na YouTube Premium po nižoj cijeni od one koja je dostupna za njihovo domaće tržište.

YouTube predstavlja različite Premium stope za određena tržišta, vjerojatno kako bi se bolje prilagodio kupovnoj moći lokalne valute i uskladio s lokalnim očekivanjima potrošača. Mnogi su ljudi koristili VPN vezu kako bi prikrili svoju zemlju podrijetla i neopravdano iskoristili regionalne cijene YouTube Premiuma .

Na primjer, jedna od uobičajenih zemalja za takve zaobilazne pretplate je Ukrajina, gdje pretplata košta 99 UAH mjesečno (~2,44 USD) u usporedbi sa 13,99 USD mjesečno u SAD-u, a međunarodna kreditna kartica bi funkcionirala. Premium bi normalno radio nakon pretplate, čak i bez VPN-a, što ga čini unosnim rješenjem. Ali ipak ne više.

Ako ste se pretplatili na YouTube Premium putem VPN-a, postoji velika vjerojatnost da je vaše članstvo otkazano. Ako ste se pitali zašto, vjerojatno je to to.

Redditori koji su kontaktirali korisničku službu spominju da je do otkazivanja došlo jer se korisnik “preselio” na drugu lokaciju od one s koje se prijavio. Savjetovano im je da se prijave s lokalnom karticom i adresom, što bi im neizbježno donijelo normalizirane regionalne cijene.

IZVOR

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx