Kako gledati Apple WWDC 2015 uživo

Apple-ov WWDC počinje danas u 19:00h po našemu vremenu, a očekuje se da će Apple predstaviti iOS 9, OS X 10.11, servis za streaming glazbe, kao i nekoliko novosti o Apple Watch uređaju. Live stream događaja je dostupan, a evo nekoliko načina kako ga možete pratiti.

Ako ste vlasnik nekog od Apple uređaja WWDC možete pratiti na sljedeće načine:

Apple ne bi bio Apple da nije zakomplicirao život svima koji nisu vjerni njima, ali srećom i vlasnici ostalih uređaja imaju načine kako pratiti ovaj događaj:

  • Windows: Putem Safari preglednika na ovoj stranici
  • Linux, Android i Windows Phone – Putem VLC media playera. Dovoljno je da u VLC-u nađete opciju “Open Network Stream” i unesete ovaj link : http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8

Imajte na umu da live stream neće raditi do samog početka WWDC-a.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx