Kada možete očekivati One UI 6 za svoj Galaxy telefon?

Očekuje se da će kompanija Google sutra na Google I/O, između ostalog, predstaviti i novu verziju Android operativnog sistema – Android 14. Samsung će svoj One UI 6 bazirati upravo na Androidu 14, a Sammobile otkriva kada možete očekivati da Vaš Galaxy uređaj dobije One UI 6 nadogradnju.

Google je već pokrenuo beta program za Android 14. Iako Samsung nije dao nikakve službene informacije u vezi sa dostupnošću One UI 6, vremenska linija za One UI 5 iz prošle godine otkriva kako bi se stvari mogle odviti i sa One UI 6.

Samsung će najprije predstaviti One UI 6 beta program, a vlasnici Galaxy S23 serije bit će prvi koji će imati priliku nadograditi svoje telefone na One UI 6 beta.

Očekuje se da južnokorejska kompanija prvu beta nadogradnju One UI 6 objavi u osmom mjesecu ove godine. U istom ili sljedećem mjesecu nadogradnja bi trebala početi stizati na Galaxy S23 telefone.

Nakon toga se očekuje da Samsung objavi nekoliko beta verzija One UI 6 za Galaxy S23 seriju. Podsjećanja radi, Galaxy S22 serija dobila je čak pet beta verzija prije nego što je nadograđena na stabilnu One UI 5 nadogradnju.

Očekivati je da stabilna One UI 6 nadogradnja za Galaxy S23 seriju stigne u desetom mjesecu 2023. godine. Sljedećeg mjeseca nadogradnju bi trebala početi primati Samsung Galaxy S22 serija iz prošle godine, dok će ostali uređaji koji su predviđeni da dobiju nadogradnju, istu dobiti krajem ove ili početkom sljedeće godine.

Naravno, još nemamo službeni vremenski okvir objavljen od strane Samsunga, te ove informacije moramo uzeti s određenom dozom rezerve.

IZVOR/SOURCE

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

4 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Domagoj

Kada če biti pušten softwer 6.0 uz zakrpu Samsung galaxy s 23 ultra 0994447779

Domagoj

Meni na Samsung galaxy s 23 ultra nije puštena zakrpa za lipanj 5.1
softwer imam. 0994447779 Od Domaboja ovaj mjesec.

Domagoj

Kada če biti pušten zakrpa za 2 mjesec samsung galaxy s 23 ultra. I softver 6.1 uz zakrpu. miro.kutlesa@gmail.com 0994447779 od Domagoja Kutleše

maki

nakon azuriranja na 6.1 na s23 ultra ne radi toch screen moze se koristiti samo uz s pen

4
0
Pogledaj komentare ili komentirajx