Još jedna novina stigla na WhatsApp!

WhatsApp redovno ažurira svoju aplikaciju, što je i očekivano s obzirom na to da se radi o najpopularnijoj aplikaciji za razmjenu poruka na svijetu. Danas je objavljena nova funkcija, odnosno jedna je proširena.

WhatsApp je sada omogućio snimanje glasovnih storija (statusa) koji mogu trajati do jedne minute. Ranije je to bio slučaj samo sa videozapisima, koji traju do jedne minute na storiju, a sada je to slučaj i sa glasovnim storijima. Ranije su korisnici mogli objaviti glasovni stori do 30 sekundi, što znači da će novim ažuriranjem zapravo to biti udvostručeno.

Ova opcija već bi trebala biti dostupna u najnovijim verzijama aplikacije za iOS i Android.

WhatsApp je u posljednje vrijeme donio mnoštvo novih funkcija na aplikaciju. Tako samo saznali da će u postavkama aplikacije biti dostupna opcija da korisnici jednostavno uključe automatsko slanje medija u HD rezoluciji. Ta opcija nalazit će se u meniju Storage and data. Osim toga, uočena je i nova značajka izvanmrežnog dijeljenja datoteka WhatsAppa i nazvana je People Nearby. Značajka radi poput popularne Android opcije Nearby Share i Appleovog AirDropa. WhatsApp People Nearby koristi Bluetooth za prijenos datoteka između uređaja, stoga ne zahtijeva internet.

Također, WhatsApp razvija i vlastiti birač brojeva u aplikaciji koji će korisnicima omogućiti da zovu korisnike na aplikaciji bez spremanja njihovih brojeva. Ovo je itekako korisna i praktična opcija, te će se tako zaobići bespotrebna gnjavaža prilikom pozivanja nekoga ko se ne nalazi u kontaktima. Primijećeno je i to da WhatsApp radi na opciji pod nazivom „Skrivena grupa“ koja korisnicima omogućava skrivanje grupa u zajednicama.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx