Jeftini Samsung Galaxy Tab S8 FE navodno stiže tek krajem sljedeće godine

Samsung bi početkom sljedeće godine trebao predstaviti Samsung Galaxy Tab S8 seriju, a ona će uključivati tri modela – Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8 Plus i Galaxy Tab S8 Ultra. No, ova će serija imati i četvrtog člana, koji neće biti predstavljen s njima, a riječ je o Samsung Galaxy Tab S8 FE.

U proljeće ove godine Samsung je predstavio Samsung Galaxy Tab S7 FE, koji je stigao kao jeftina verzija tableta iz Galaxy Tab S7 serije. Njegov nasljednik stići će nešto kasnije, a prenosi da će ovaj tablet biti predstavljen krajem sljedeće godine, odnosno u četvrtom tromjesečju 2022. godine. Očekuje se da će ovaj tablet biti pogonjen Samsungovim čipom – Exynosom 2200. Samsung Galaxy Tab S8 FE trebao bi donijeti dobar omjer uloženo-dobiveno, s obzirom na dosadašnje FE inačice Samsungovih uređaja.

Kad je riječ o tri modela koji će stići početkom 2022. godine, očekuje se da će najjači model, Samsung Galaxy Tab S8 Ultra doći sa OLED ekranom dijagonale 14,6“, sa stopom osvježavanja od 120 Hz. Ispod ekrana naći će se skener otiska prsta. Navodno će tablet imati bateriju kapaciteta 12.000 mAh s podrškom za brzo punjenje od 45 W.

Plus inačica će imati manji ekran, i to onaj od 12,4“ OLED, ali također sa visokom stopom osvježavanja od 120 Hz. Ovaj će navodno imati bateriju kapaciteta 10.090 mAh, ali također s podrškom za brzo punjenje od 45 W.

Obični Samsung Galaxy Tab S8 imat će LTPS TFT LCD ekran sa stopom osvježavanja od 120 Hz i bateriju kapaciteta 8000 mAh s podrškom za brzo punjenje od 45 W.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx