Je li ovo prva fotografija malog iPhone-a 5SE?

Jučer smo prvi put saznali malo konkretnije detalje o nadolazećem malom iPhone-u. Tako je otkriven i potencijalni naziv (iPhone 5SE) ali i neke specifikacije. Najvažniji detalj iz te glasine koji se veže uz fotografiju koja se danas pojavila je da bi iPhone 5SE (ili kako će se već zvati) dizajnom trebao više podsjećati na iPhone 6 nego na iPhone 5.

Fotografija se pojavila na nizozemskoj stranici “One More Thing”, ali moramo priznati da bi nam puno uvjerljivije izgledala da je i iPhone 6 na fotografiji, čisto da vidimo razliku u veličini. Vrlo je vjerovatno da se ovdje radi i o jednoj od mnogobrojnih kineskih kopija pa ovo sve uzmite sa velikom rezervom. Mi smo ipak skloni vjerovati da ovo nije iPhone 5SE jer nam sve djeluje “prečisto” i prelagano. Jednostavno je nemoguće da je do sada ovako dobro čuvan, a sada odjenom ovako pokazan. Nadajmo se da ćemo ubrzo ugledati nešto iz malo relevantnijeg izvora.

iPhone 5SE leak

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx