Je li moguće da je ovo Galaxy S6 Plus?

Već neko vrijeme  priča se o Samsungovom “Project Zero 2” – uređaju koji bi trebao biti uvećana varijanta Galaxy S6 Edge modela sa 5.5 inčnim zaslonom. Sada je MKHBD u svom videu na Youtube-u pokazao dvije slike od animnog izvora, a svi dijelovi koji bi mogli otkriti o kojemu izvoru se radi su zacrnjeni.

S obzirom na perspektivu teško je zaključiti radi li se ovdje uistinu o većem modelu ili je u pitanju neka prijevara. Jedino što sugerira da se radi o većem modelu je broj ikona – točnije 5 ikona po redu, za razliku od 4 kod “običnog” Galaxy S6 Edge. Osim toga i sam izgled ikona je drugačiji, ali sve ovo je moguće postići softverski.

Galaxy S6 Plus 1

Ne bi nas nimalo začudilo da je ovo istina. Ako Apple može imati “Plus” varijantu svog flagshipa zašto ne i Samsung? Svi znamo koliko korejski div nekada voli kopirati Apple. U svakom slučaju, ako je ovo istina, više izbora je uvijek dobro, a sigurno ima puno korisnika kojima veći zaslon više odgovara. Jednom kada probate veće zaslone teško je vratiti se na manji.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx