iPhone ima genijalnu novu opciju! (VIDEO) Newsbox S03E21

Osjetite li mučninu kada tijekom vožnje gledate u telefon? Većina nas osjeti, i vjerovali ili ne Apple je upravo našao rješenje za to. I ne, nije nikakav AI trik, nego zapravo jedna jako jednostavna stvar. E sad… hoće li funkcionirati… Apple tvrdi da hoće, a o čemu se radi možete pogledati u ovoj novoj Newsbox epizodi.

Osim te opcije koja pomaže mučnini ima i drugih zanimljivih vijesti. Bloomberg je prenio informaciju da će sljedeći iPhone (onaj u sljedećoj godini) biti poseban po nečemu, Realme je predstavio vrlo zanimljivi Realme GT6, a HMD Global s novim modelima vraća dobri stari Nokia Lumia dizajn.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx