iPhone 7C kreće u proizvodnju sljedeći mjesec?

Malo je glasina koje budu toliko uporne (i često netočne) kao one vezane za iPhone.  Za iPhone 7C imali smo priliku čuti prvi put još prije par mjeseci. Tu naravno mislimo na naziv jer glasine o mini iPhone-u ne umiru od kada je predstavljen iPhone 6.

Nakon što smo prošli mjesec imali priliku vidjeti slajdove Japanskog operatera (Docomo) koji su procurili u javnost, a koji su upućivali na izlazak iPhone 7C u 4. mjesecu 2016. sada smo iz drugog izvora saznali da će vizualno jako podsjećati na iPhone 5C te da će biti dostupan u 3 boje. Naravno glasine su ovaj put usmjerene na to da će 7C imati metalnu konstrukciju i 2.5D staklo pa će nešto morati biti drugačije.

Ne znamo koliko istine ima u svemu ovome ali kako je sve krenulo lako bi se moglo dogoditi da Apple napokon sprema manji iPhone za početak sljedeće godine. Živi bili pa vidjeli.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx