iPhone 7 Plus imati će veću bateriju i 256 GB interne memorije?

Startati novu godinu bez jedne Apple glasine bilo bi krajnje neobično. Da se nebi sve vrtilo oko malog iPhone-a 7C, kojega očekujemo nekada tokom 4. mjeseca (nepotvrđeno naravno), pobrinula se ekipa sa mydrivers.com. Naime, anonimni izvor iz dobavljačkog lanca koji ima veze sa iPhone-om navodno im je prebacio informaciju da će novi iPhone 7 Plus imati veću bateriju te da će postojati i varijanta sa 256 GB interne memorije.

Baterija bi sada trebala biti kapaciteta 3100 mAh što je za 13% više od trenutnih 2750 mAh na iPhone-u 6S Plus. Realno ovo su stvari koje bi bilo tko mogao izreći i nismo mišljenja da se ovdje radi o stvarnim infromacijama. Veća baterija i više interne memorije kod najskupljeg modela uvijek su mogućnost, a nebi nas začudilo da se to doista i dogodi.

Ako ništa dvije stvari su gotovo sigurne – iPhone 7 i iPhone 7 Plus izaći će u 9. mjesecu ove godine i trebali bi imati drugačiji dizajn u odnosu na trenutne modele. Dok se ne pojave nekakve konkretnije informacije to su jedine dvije stvari na koje uglavnom možete računati.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx