iPhone 16 donosi najveće promjene dosad!

Iako smo još četiri mjeseca udaljeni od toga da Apple predstavi svoje nove modele iPhone 15 , analitičar zaslona Ross Young nastavio je objavljivati ​​detalje o nadolazećim iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max. U objavi na Twitteru, Young kaže da smo dovoljno čuli o iPhoneu 15, pa bi trebao početi objavljivati ​​neke informacije o seriji iPhone 16.

Young ima solidan izvor informacija i duboke veze s opskrbnim lancima zaslona. On je bio taj koji je otkrio Appleove planove za iPhone do 2027. i ostale veličine zaslona općenito u iduće četiri godine. Ovaj put, analitičar vjeruje da bi iPhone 16 Pro i Pro Max mogli imati zaslon veličine 6,3 inča i 6,9 inča.

Ovi brojevi su ipak zaokruženi, analitičar je objavio da će biti “6,2x” i “6,8x” čuvajući drugu decimalu za najavu za svoj govor na konferenciji Display Week u Los Angelesu 23. svibnja. Ipak, ovo je prvi hint u ovoj godini za koliko Apple planira povećati veličinu zaslona svojih vodećih iPhonea.

Iako je još uvijek nejasno hoće li Apple stvarno povećati iPhone 16 Pro ili će okviri potpuno nestati, bit će zanimljivo vidjeti kako kompanija najavljuje masivni 6,9-inčni iPhone 16 Pro Max. Ipak, obični modeli bi zadržali zaslone od 6,1 inča i 6,7 inča, dok bi Pro verzije postale veće. To bi dodatno razlikovalo Pro modele od osnovnih.

Kako god, najviše od svega odjeknula je glasina da će iPhone 16 za sljedeću godinu dobiti Face ID ispod zaslona, odnosno uklanjanje slavnog notcha.

Dok je The Elec prošle godine sugerirao da će ta opcija doći na iPhone 15 Pro, Young je rekao: ne, to će biti iPhone 16 .

Drugi Appleov analitičar Ming-Chi Kuo također je podržao ovu teoriju napominjući kako “misli da će Iphone kojem ekran prekriva čitavu prednju površinu biti predstavljen 2024. godine”. Tehnologija potrebna za to postoji već nekoliko godina , ali dosad viđeni primjeri ne nude kvalitetu koju bismo očekivali od iPhonea.

Dok je Kuo također relevantan izvor informacija, treba naglasiti da analitičar objavljuje dvije vrlo različite vrste tweetova. Prvo, oni u kojima njegovi izvori iz opskrbnog lanca pružaju dokaze za nešto. Drugo, njegove vlastite teorije o tome što bi se moglo dogoditi, bez konkretnih dokaza. Činjenica da je gornji citat započeo s “mislim” svrstava ga u drugu kategoriju.

IZVOR

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Daki

E ajde malo o 19 pišite

Last edited 1 godina prije by Daki
1
0
Pogledaj komentare ili komentirajx