Ipak “obična” roza boja za iPhone 5SE?

O Apple-ovom malom 4″ iPhone-u priča se već dulje vrijeme, iako je prava “vatra” započela kada je u javnost procurio prezentacijski slajd japanskog operatera “DoCoMo”  gdje se jasno vidio iPhone u 4. mjesecu 2016. Od tada smo imali priliku čuti na stotine glasina ali one što su došle od 9to5Mac su se najviše primile. Od njih smo dobili naziv iPhone 5SE, prve specifikacije ali i potencijalni datum predstavljanja. Zadnje što smo čuli o datumu predstavljanja je sredinom trećeg mjeseca u tjednu koji počinje 14.03.2016.

Najnovija glasina je da za iPhone 5SE neće biti dostupna popularna “Rose Gold” boja nego da će doći u klasičnoj rozoj boji. Izgleda da Apple želi dodatno razdvojiti svoje “jeftinije” proizvode od onih premium proizvoda a ovo je jedan od načina na koji će to uraditi. Oni koji su vidjeli boju tvrde da je jako slična onoj što se nalazi na iPod uređajima 6. generacije. Uz  rozu boju maleni iPhone trebao bi biti dostupan u srebrnoj i “Space Gray” bojama. Sve ovo može a ne mora biti istinito pa vam za kraj ostavljamo sliku rozog iPoda da vidite kako izgleda “obična” roza.

iPod rozi

Izvor 1, Izvor 2

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx