Ipak ništa od HTC 10 (One M10) varijante sa Windowsima

Mora da nas je netko čuo kada smo govorili da bi bilo dobro vidjeti HTC 10 (One M10) u varijanti sa Windowsima 10. Sve se lijepo poklapa – HTC je odlučio novi flagship nazvati samo HTC 10 (bez “One”), barem tako glasine tvrde, a marketinška kampanja i teaseri objavljuju se pod #powerof10 hashtagom. Kada su sve desetke zašto onda ne i Windows 10? Očito su mnogi mislili kao i mi pa je poznati leaker Evan Blass dao konačan odgovor – ništa od Windows 10 varijante HTC-ovog novog flaghsipa.

Iako ni HTC One M9 nije imao Windows varijantu, M8 ju je imao pa su mnogi mislili da će se to možda opet dogoditi, pogotovo kada su se brojevi ovako lijepo poklopili. HTC je ionako u problemima pa nam je jasno da ne žele previše riskirati, ali budući da se klima u Windows ekosustavu dosta mijenja laganim povlačenjem Microsofta ovo im je možda bila dobra šansa da ponude atraktivan Windows 10 telefon kada ga već nitko drugi nema. HP Elite X3 dolazi tek najesen i biti će sigurno brutalno visoke cijene, a drugog high-end izbora osim novih Lumia za sada nema.

Kako god da bilo čini se da je Windows fanovima suđeno da tek najesen ugledaju prvi Windows telefon sa metalnim tijelom.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx